2013-02-28

Ville knåpa ihop något bra här till er. Gick inte som planerat.
Har snart gått en vecka i skolan och det är så segt. Idag har varit en dag med endast nya ansikten på lärarna. Det är förvirrande och ger mig inte mer energi till studierna. Imorgon har jag planerat en hel del ensamtid. Men även kusinen ska titta förbi.
Känslorna far vilt fram och tillbaka i huvudet. Finns ingen röd och runt stoppknapp. Lär dig handskas med det och fortsätt leva. Men när man aldrig vet ifall det blir rätt eller fel hur ska man då fortsätta.
- Sofia


när du inte förstår

Funderar på vad jag skulle säga till dig om du plötsligt skulle höra av dig. Sorgligt nog saknar jag dig alldeles för ofta.
Idag har varit min duktiga dag. Skulle vara en perfekt hemmafru och framförallt jag skulle klara mig så sjukt bra med eget boende. Det har bakats, lagats mat, diskats och allt möjligt fint.
Nyss höll jag på att somna på toaletten. Kanske är jag lite lite lite för trött.
- Sofia


tröttheten.

Är trött på allt runt omkring mig. Vill inte längre se allt det vardagliga och tråkiga. Allt som folk klagar på utan att ens antyda till att göra skillnad. Varför lever vi i en så skadad värld. Där ingen ser eller rör. När började vi blunda och varför öppnar vi aldrig ögonen. Som vi inte längre bryr oss fast klagar ändå. 
 
Med den poetiska lilla saga lägger jag mig i sängen och lyssnar på jordens mest uppskattade man, när vi pratar om min åsikt. Bruce Springsteen, mannen som får mig att tro på förändring. 
- Sofia 


ifall serieoman finns så är det jag.

Slängde ihop ett collage inatt när jag inte hade allt för mycket att göra. Det visar tre utav mina absoluta favorit serier. New Girl och Once Upon a Time toppar helt klart listan tätt därefter hänger The Big Bang Theory. 
Ifall jag skulle kunna byta ut mitt liv emot någon av karaktärernas så skulle jag nog välja Jess i New Girl. På något sett verkar hennes liv så annorlunda och jag har totalt fastnat för hennes karaktär. Sen att få bo med killarna vore ju helt klart super grymt. Skulle ju i och för sig inte heller tacka nej till att smida planer tillsammans med Mr Gold även kallad Rumplestiltskin. Svårt val. Att leva i Storybroke eller tillsammans med Nick, Winston och Schmidt. Ja ni hör vilken serienörd jag är. 
- Sofia

 
 

2013-02-22

tack för det..

dreams of

"Ovan moln och stjärnor är allt så annorlunda. Du måste finna ro med dig själv innan du finner det med någon mer. Flyg och släpp lös smärtan. Utan att ha medvetande låter du andra vara dig." - försök till att låta en gnutta poetisk.
 
Jag har haft en suvären start på lovet. Just nu sover en av dom absolut bästa vänner jag vet här bredvid mig. Här har det inte skett en enda krävande rörelse sedan i söndags när jag bosatte mig hos mor för en vecka. Till helgen kommer ännu en underbar själ hem, nämnligen min bror. Han är alldeles för mycket hemma hos sig och alldeles för lite med mig. 
Imorgon rör jag mig mot storstaden, även kallad Stockholm. Fint ska det bli.
- Sofia
Tumblr_mijh77fc9f1s5smefo1_500_large
 
 

for the line.

Har haft en färga håret helg kan man väll säga. Det har färgats hejvilt. Det slutade iaf i en illröd färg. Vilken enligt mig är riktigt coolt. Just nu har jag myst ner mig i sängen med favoritkissen. Här lyssnas det på Bob Dylan och tittas inspirationsbilder. Åh vad härligt med 1 veckas lov.
- Sofia
 

ibland så vet man.

Idag har jag plugget med ett leende på läpparna. Det beror väll på att det är historia som pluggas vilket är det absoluta favoritämnet.
Jag är väldans dålig på det här med inlägg nu. Ledsen för det. Men det händer ju så gott som inget skoj under veckorna.
Har iallafall ett välförtjänt lov nästa vecka. Som faktiskt till stora delar är planerat.
Haha - tråkigaste bilden. Men det var en bra dag när bilderna togs.
- Sofia


härliga känsla.

Gårdagen(fredag) spenderades med ett helhärligt gäng. Det pratades, skrattades, sjöngs, gicks och allt möjligt galet. Dagen(lördag) har till stora delar spenderats i min säng. Men sen brummade Érika förbi, vi drog oss vidare till min fader för att ha melodifestivalen & QX galan kväll. Riktigt trevligt har vi haft det. Nu väntar kudden på mig, night.
- Sofia 
 

Ska vi förstå

Att helgen snart är här ger mig lite bättre tankar. Den här veckan har det startas ett projektarbete där vi ska sammanställa en reklamkampanj. Annars har det skickats söta sms och endast det har gjort mig på bättre humör. Om ändå avstånd inte existerade.
- Sofia


jag såg dig förändras,

Jag är inne i en period då verkligen ingeting fungerar för mig. Jag är verkligen trött dygnet runt och vet inte vad jag ska ta mig till. Allt bara snurrar i huvudet. 
- Sofia 
 
Tumblr_mhtcqjyyt61r8rt3po1_500_large

Det är rätt sorgligt

Varje gång jag gör något har jag tre tankar i min hjärna som går på högvarv, jag ger upp, jag bryr mig inte och varför gör jag det här. Det är som att ingeting spelar någon roll.
Jag saknar min släkt och alla skratt dom ger mig. Jag saknar Felicia och alla minnen vi skapat. Jag saknar livet. Jag saknar min bror, min världens bästa bror.
- Sofia


imorgon har alla glömt det.

Har botat söndagsångesten med två riktigt bra tjejer! Ohfy vad vi skrattade, åt god mat, sjöng och flummade till lite så där extra. Halva befolkningen på heron har hört min ljuvliga sångstämma. Men vad gör det.
- Sofia


still be on my mind

Är fortfarande kvar på gården. Snart ska den lämnas, lite tråkigt. Ikväll blir det en liten tjejkväll med bio och mat. Tror vi alla behöver slå iväg lite tankar så vad skulle passa bättre än en tjejkväll. 
- Sofia 
 

easy

Jag ursäktar röran som skapades på bloggen under natten. Men nu är det iallafall löst. Gårdagen var riktigt mys och bra. Trivs verkligen super bra här hos mosterx2 och mormorn. Ikväll blir det mer familjemys, tacos & Melodifestivalen. Nu ska jag fortsätta mysa med Bruno, den bruna katten. Och vänta på att övriga börjar droppa in.
- Sofia