Dec. 24, 2013

Julafton. Tiden då vi ska fira Jesus födelse eller möjligtvis vinterns kortaste dagar. Idag, som alla andra julaftonar, har det ätits tills magen hunnit säga stopp 100ggr, det har pratats och skrattats. Julklapparna har öppnats och tomtebloss har brunnit. Nog vart även årets julafton en fröjd trotts allt. Snön var aldrig villig att komma och lite synd är ju det men vad gör det när man får spendera tid tillsammans med nära och kära? 
Och nog har jag hunnit ge alla där ute som spenderar julafton själva eller möjligtvis under andra hemska förhållanden flera tankar.
- Sofia

ps. fick möjligtvis jordens mysigaste sockor. ds
 
 

Stockholm, hovet, håkan!


Dec. 9, 2013

Att låda fantasin flöda är just vad jag saknar. Dags att ge mig tid till att göra det jag gillar allra mest. Dagarna går allt fortare och allt jag kan göra är att följa med i karusellen. I helgen gled jag runt i en bil för en nästintill perfekt kväll/natt. Nästa helg rör vi om rejält med Håkan Hellström konsert och bästis på besök. Sånt som får livet att fortsätta framåt fast man egentligen inte vill något annat än att vara still. 
- Sofia