Sep. 24, 2013

Mitt liv står still. Har gått i skolan i snart en månad och vad jag vet har det inte presterats en enda vettig grej. Allt känns meningslöst och trögt. 
Kylan har börjat tränga sig på och jag har byggt bo i en mössa. Försöker läsa så ofta jag kan och kanske sover jag aningen mycket. Helgerna går av bara farten och inte pluggar jag fast det finns mängder med inlämningar som borde göras. Allt är så meningslöst. Kan jag bara få ta ett steg till, ut i världen?
- Sofia
 
 

Sep. 18, 2013

Dagen började som vilken annan dag som helst. Jag klev upp ur sängen. Efter det har allt gått snett, bakåt och kanske lite framåt. Nu har vi kommit igång med allt på riktigt och jag har inte den blekaste av vad jag håller på med. I min hjärna utspelar det sig endast ett NEJ och jag vet inte varför. Ingeting går riktigt ihop. Men kanske är det så det ska vara? 
Imorgon spenderas dagen till en början i skolan och sedan kvällen på Gröna Lund. 
- Sofia
 
 

Sep. 09, 2013

Imorgon ska jag tillbaka till skolan. Sjukdomen är inte riktigt ur systemet men det får gå ändå.
Helgen har bjudit på festligheter i form utav kräftskiva. Där det åts god mat förstås, pratades till tusen, dansades och sjöngs för att sedan gå på stadiga ben hemmåt i den kolsvarta natten. Det var fint. Det var första gången jag vistades bland folk på sisådär en vecka. Någon saknades men det fick gå.
- Sofia
 
 

Sep. 05, 2013

Har börjat tröttnat på att endast ligga hemma hela dagarna. Vill vara frisk, vill gå till skolan så man slipper behöva ta igen allt senare. Min dag har gått till att titta på Pirates of the Caribbean och redigerat bilder från Amsterdam resan. Morgondagen lär bjuda på något liknande. 
- Sofia

 

Sep. 04, 2013

Har åkt på ytterligare en sjukdom. Hann vara frisk ungefär 2 veckor innan det var dags igen. Denna gång vart det värre. Men jag håller nu på att friskna till. 
Innan jag åkte på att bli sjuk så hann jag starta upp ett gymnasiearbete och gå första schemadagen efter sommarlovet. Jag har även hunnit med ett besök på Rockbjörnen, sett sista filmen i den underbara trilogin Snabba Cash och varit på kräftskiva hos en fantastisk vän! 
- Sofia