pyramiderna

Så som pyramiderna skymtas från himlen vill jag skymtas i dina ögon. Jag vill fånga mina drömmar och bära dom med mig. Vi måste låta dom mörka molnen lämna våra kroppar så vi kan se stjärnor som endast vill synas när allt är väl. Låt inget vissna om du inte kan åter få det att blomma. 
- Sofia
 
Tumblr_mkfyyrvuxx1qgdmono1_500_large

ljusstrålarna färdats i miljoner år

Gårdagskvällen spenderades på Heron. Det vart trehundratusen tårar till bland den finaste filmen jag sätt och kanske mest skrämmande. Helt förstörda lämnade vi stället och sedan befann vi oss i Södertälje långt in på småtimmarna. 
Dagen har spenderats ute på landet med min favoritsläkt. Det har kokats ärtsoppa och chili. Vi har checkat in lammingarna och skrattat till tusen. Under kvällen har min världensbästaste broder varit på besök för att äta lite mat och umgås. Ska lyssna på lite Bruce nu och sedan blir det godnatt.
- Sofia


Stoltheten skär besvikelsen denna gång.

Idag har jag varit produktiv vill jag lova. Skrivit två prov, hoppas på godkänt på båda. Det är tur jag fick lov idag då jag verkligen och då menar jag verkligen att jag inte har någon lust att gå till skolan. I och för sig kommer jag nog inte vilja gå dit nästa måndag heller. Men det är bara gå dit och göra det som skas och sen skita i allt det där runt omkring. 
Nu blir det iallafall ex antal avsnitt utav vänner och sedan väntar kudden.
- Sofia
Tumblr_mk1lr16nvm1qgwqw9o1_500_large

Mar. 24, 2013

 
Kör på lite söndagsmys, tittar på gårdagens avsnitt utav Pluras kök. Mauro Scocco som gäst vilket gör allt lite bättre än vad det redan är. Mauro är nämligen min senaste upptäckt inom musiken. Skönt avslut på en fin helg.
- Sofia

Mar. 23, 2013

Skolångesten har glömts bort för ett litet tag. Har skrattat och mått bra. Vi har åkt bil och lyssnat på mängder musik. Nu en lördagkväll sitter och återigen och pluggar. Skriver min grammatiksaga och hoppas på ett högt betyg. Snart är det lov som står på schemat och jag kan inget annat än att längta!
- Sofia
 
 

Mar. 19, 2013

Små vita snöflingor seglar ner från himlen och över allt ser vi depression. Lyckan har flugit ur våra kroppar och här står vi med endast ett skal kvar. Som att himlen en dag kommer falla när vi som minst anar det. Så när får vi ett slut? Är det idag eller imorgon?
- Sofia


Mar. 18, 2013

Sitter här som vanligt i min säng, dricker cocacola och lyssnar på favorit gubbarna. Lite finare än så är inte mitt liv i dagsläget. Plugg har jag upp över öronen och inte gör jag något åt det. Det ska skrivas en saga och jag har skrivtorka. Längtar tills hjärnan kan återigen stängas av och allt bara flödar. Känns som det aldrig mer kommer bli så.
- Sofia
 
Tumblr_mjvkd1xrte1s6c7nfo1_500_large

När du är som längst ifrån.

Du var med mig i drömmen inatt. Det var en evighet sedan jag såg dig och allt vart så mycket klarare så fort du dök upp. Som att du viste att jag behövde hjälp att förstå hur jag ska ta mig vidare, några steg upp. Du var dig inte lik men jag kände samhörigheten som jag kände för så många år sedan. 
- Sofia

+/-

- En hel mängd prov/inlämingar
- Konstant huvudvärk
- Skrivtorka
- Förevig trötthet
- Kylan

+ Håkans senaste singel
+ Bruce såklart
+ Felicia är snart här
+ Solen
+ Morgondagens fest
 
Sofia 


Mar. 10, 2013

Frågorna är som störst under natten. Det är som att det inte finns något svar. Hur vet vi vad som sker härnäst? Kommer du alltid vara så långt bort och kommer jag alltid sakna dig. Livet snurrar i takt till stjärnornas bana. Samtidigt som allt är suddigt så är allt även så klart.
- Sofia


bridge over troubled water

När du endast känner en känsla. När allt annat suddats ut och livet bara är där på någotvis. Tiden då allt är en stor förvirring. När något görs till något större än vad det är och du inte riktigt vet vart alla tankar kommer ta vägen. Låt aldrig förvirringen ta över dig. Kämpa tillbaka, du kommer vinna.
- Sofia


but it's sending me shivers

MGMT, ostbågar, cocacola och inspirationsbilder. Yes, det är så jag spenderar min otroligt intressanta fredagskväll. Efter en vecka med plugg känner jag ändå att det är helt okej. 
Vägar som aldrig tar slut, musik som strömmar igenom hörlurarna till öronen. Ifall du inte vet är du heller inte ännu skadad. Det tänks för mycket. Det är dags att sätta ett stopp på det. Men vad du än gör glöm inte vem du egentligen är. 
- Sofia

en total förvirring i min hjärna.

Jag längtar efter vår och sopade gator. När man kan gå ut och gå utan att nästan slå ihjäl sig. När solen börjar värma på riktigt och blommorna börjar blomma. När träden får sina löv och alla fåglar kommer tillbaka.
Sitter i sängen och lyssnar på världens underbaraste musiklista - Springsteen, The Beatles, Paul Simon, Bob Dylan och ett helt gäng andra. Även fast det råder total förvirring i mitt ganska ointressanta liv så känns allt överdrivet bra. Antagligen bara för tillfället. Humöret kan jag inte styra, det gör lite som det känner för. Känner en stark osäkerhet när jag inte vet hur jag kommer bete mig minuten senare.
- Sofia


Mar. 05, 2013

Åååååååh jag kunde inte ens stava SPRINGSTEEN rätt.. Blir så ledsen :(


2013-03-05

Hi you. Ständiga funderingar om vad jag egentligen håller på mig. Jag vet varken upp eller ner, vänster eller höger. Allt känns så otydligt och obefintligt. Hur vet jag om det blir rätt eller fel. Känns som jag bara vill bygga ett bo i min säng med en vacker serie, Sprinsteen boken, tonvis musik och penna&papper.
Nej ni får inte ens en bild. Så illa är det!
- Sofia


Tonight i wanna

Would it help if I turned a sad song on. "All By Myself" would sure hit me hard now that you're gone. Or maybe unfold some old yellow lost love letters. It's gonna hurt bad before it gets better. But I'll never get over you by hidin' this way. I've never been the kind to ever let my feelings show. And I thought that bein' strong meant never losin' your self-control. But I'm just drunk enough to let go of my pain. To hell with my pride, let it fall like rain. From my eyes. Tonight I wanna cry.
- Keith Urban


Even if you were a million miles away

Sitter här och väntar på att pappa ska komma hem. Är så trött. Drömde hemskaste drömmen inatt. Helt sjukt nog fortsatte jag drömma samma dröm även fast jag hade vaknat mellan. Sånt som aldrig händer i vanliga fall. Jag skulle inte tacka nej till en stor förändring just nu. Allt är så tråkigt och det enda som känns rätt är att sova. Dags att låta Springsteen tala till mig med hans lysande texter, behöver känna trygghet. 
- Sofia