vad hände egentligen?

well, angående en utav textraderna i min bild i föregående inlägg. När vi satt och åt igår så hamnade vi i en ytterst märklig situation. Jag fick känslan av att jag på något vis var med i en Johan Falk film, jag vet jag är skadad.
När vi slagit oss ned vid ett bord insåg vi att "männen" bredvid oss var väldigt högljudda. Plötsligt försvann dessa män utan att någon av oss märk något. Det ända som var kvarlämnat var lite papper på bordet och en väska med tillhörande mössa. Efter en kort stund kom en av männen tillbaka, antar det var hans väska och mössa. Han slog sig ned vid bordet och fiskade upp en bunt med pengar ur sin ficka och började räkna. Detta fick min hjärna att gå på högvarv. Jag menar vad gjorde han egentligen där ute? Han sålde något, vad i sånnafall. Innan vi viste ordet av det så var det ett nytt gäng med män runt bordet. Två av dom stod och diskuterade lite vid sidan av. När vi tillslut bestämde oss för att gå hade endel utav det nya gänget gått ut. Eftersom jag kände att jag ville ha en tydlig story så små sneglade jag lite mot männen som gått ut. Vad jag såg var tydligt en spritflaska som skickades runt. Men antar att det även var andra affärer som pågick. För summan pengar den ena mannen tidigare hade räknat var allt förstor för att endast alkohol ska vara såld för den. 
- Sofia

Tomten, är du där?

Hahaha.. Fick en utmaning utav Frida. Jag skulle skriva om texten till santa claus is coming to town som någon gjort fast med voldemort då. Jag antog utmaningen och här nedan ser ni mitt resultat. Inte super bra men tusan inte allt för dåligt heller. Ursäktar om det nu skulle vara grammatikfel eller stavningsfel.
Förövrigt skrattade jag så jag grät när jag såg bilden med voldemort...
-Sofia


Fast ta en titt mot skyn

Jag önskar jag kunde skriva dygnet runt. Men efter 15 min tar fantasin slut. Under morgondagen utlovar jag två inlägg om dagens tur till Stockholm. Ja ni får vänta för jag ska skriva om Charlie nu.
- Sofia
 

Let her go.

Because you only need the light when it’s burning low. Only miss the sun when it’s starts to snow. Only know your lover when you’ve let her go. Only know you’ve been high when you’re feeling low. Only hate the road when you’re missin’ home. Only know your lover when you’ve let her go.
- Passenger

jag vet att jag andas


visst är jag här.

Mina ögon fick nyss skåda en utav dom finaste filmerna jag någonsin skådat. 88 minuter utav trehundratusen känslor. 
- Sofia
 
Tumblr_mfelrsdv9l1rd09wuo1_500_largeTumblr_maml0zd0ga1qcb58yo1_500_largeTumblr_m0j7njkvyx1qa2pnto1_500_large

Det är för kallt ute.

och varför vänder vi inte om?
- Sofia

 
 

Visa mig vad du söker

Så var väll julen avklarad även iår. Några extra kilo har man väll lagt på sig, mat och godis har så gått som tryckts in i munnen, kalle har vi kollat på, alla dessa annorlunda samtalsämnen har plockats fram och dammats av, julmusiken har kommit i allt för stora vågor. Nog om julen dags att fortsätta på boken min och sedan sova av sig lite trötthet. Om en vecka har vi laddat om då äre fest.
- Sofia
 
Tumblr_mfife1evgj1rcgmdoo1_500_large

den trogna hjärnan.

Jag fick en såkallad snilleblixt. Jag har länge försökt mig på att skriva en bok men har bara kommit på helt usla storys men nu har jag den. Känns så jävla bra. Förhoppningvis blir det lika bra som jag tänker mig.
- Sofia
 
82824080618843852_pytgpkf6_c_large

so this is x-mas

well, tänkte dela med mig utav min favorit jullåt.
- Sofia
 

alla dessa miljontals tankar.

så vad har jag haft för mig sedan i fredags? 
Helt klart har jag smått försökt undervika julen en aning, började ett långt Johan Falk maraton, skrivit ex antal inlägg utan att publicera ett ända, te har druckits, musik har spelats, tankar har flödat, resa har planerats, har umgåtts med bror, jag har försökt sätta ett slut på mina "jordens undergångs tankar" utan att ha lyckats, jag bara spånar vidare. 
- Sofia
 
Tumblr_mfhywbfxqb1qheiywo1_500_large
 
 

Huset faller isär.

Det viktigtaste för mig är att min konst betyder något. Det sägs att man ofta kan spegla en fotograf i fotografierna som fotografen tar. Kommer ni ihåg att jag pratade om att jag tagit porträttbilder? Tror ni man kan spegla mig i dessa fotografier? Jag talade även då om att jag ville bli bättre på att ta porträttfotografier och vetni? Jag kammade hem högsta betyg på bilderna! Men även denna gång med ett A i betyget så är jag inte riktigt nöjd.
Vill tacka Érika och Daniel som ställde upp som modeller även fast jag bara använde mig utav bilderna som jag tog på Daniel. 
- Sofia

dags att gå?

Hade tänkt skriva ett inlägg om jordens undergång.. Lite utav mina teorier då jag är riktigt fasinerad över detta. Har läst meterlång fakta och senast igår tittade jag på en dokumentär om Nostradamus teorier och liknande. Helt galet coolt om jag får säga så. Men nu är det ca 30min kvar på dagen och känner att ett inlägg om domedagen inte längre passar. Imorgon får jag iallafall svar på alla frågor vilket ska bli intressant. Kanske knåpar ihop ett inlägg om detta under morgondagen (om det inte är poländring förstås).
- Sofia
 
 

change

nå, förändring är bra. Vet dock inte riktigt om jag är nöjd men hade helt klar tröttnat på föregående design. Tror jag lär byta ut bakgrunden men vet inte riktigt vad jag vill ha där bak. Vi får se.
- Sofia

The Reapers

Under hösten har jag varit på ett fåtal spelningar. Främst för att se och höra ett band som en vän spelar i. Enligt mig är dom riktigt duktiga dock är det ju inte precis min musiksmak. Namnet på bandet är The Reapers och består utav tre bandmedlemmar. Det ligger endel videos ute på youtube och tänkte dela med mig utav mina favoriter. 
- Sofia
 
 

äntligen kan vi bara vara.

Ja så var det lov. Egentligen återstår även morgondagen i skolan men eftersom julavslutningen är frivillig så blir jag nog hemma.
Mitt lov går till att sova alldeles för mycket, fotografera så mycket som möjligt, umgås med det fina folket, fira både jul, nyår och kusinens 20årsdag, mysa i mängder, titta på hur mycket film och serier som helst, "festa", läsa böcker och bara ta det lugnt om nu inte jorden går under på fredag vill säga.
- Sofia


Vissa dagar blir bättre än andra.

Började dagen med att försova mig. Fixade mig på fem min och halv sprang till bussen. I skolan gör vi inte allt för mycket så tog elva bussen hem.
Väl hemma vart det lunch, film, dans, skratt och prat med ytterst bra sällskap!
Kvällen ägnar jag till tvn tror jag.
- Sofia


nej det är helt fel.

Jag går till skolan för att göra ingeting, åker flera timmar buss i veckan, ligger i sängen hela kvällen eller möjligtvis framför braskaminen, försöker läsa böcker utan att lyckas, eldar så att det blir alldeles för varmt i mitt rum, gör allt för att stå emot kylan, försöker att inte tänka på att jag sakta sakta börjar bli sjuk, låter dagarna gå innan dom knappt har börjat.
Imorgon ska jag på spelning i Södertälje, mest för att träffa alla fina människor. Ska låta kvällen gå utan alla miljontals tankar.
- Sofia


Jordens undergång, är det nära?

Jag är en utav alla dom som tror på jordens undergång. Jag har ingen som helst teori på vad som kommer ske. Jag känner bara på mig att det kommer ske. Jag tror ganska starkt på dessa mayaindiander som påstår att det är slut nästa fredag. Och där finns även mot bevis. Sånt som att Maya inte beräknade in skottår och liknande teorier. Kanske händer det ingenting alls. Men jag tror så starkt på att något kommer hända. Kanske inte att det är jordens undergång. Kanske något annat. Än har vi inga svar. Frågorna kan endast bli besvarade den 21 december, nästa fredag.
-Sofia


Det här är kaos.

Igår lovade jag mig själv att jag skulle ta tag i skolan. Idag har jag knappt lyft ett finger under hela skoldagen. Misslyckades kraftigt. Kanske får skolan vänta tills efter lovet.
- Sofia


Om du bara visste hur jag känner.

Bestämde mig nyss för att få lite saker gjort imorgon. Börjar bli dags att skicka in engelskauppsatsen som skulle varit klar för alldeles för länge sedan. Börjar även bli dags att göra klart lite liggande uppgifter. Och kanske engång för alla få en redig förklaring. Det är helt enkelt dags att åter igen göra ett försök till att ta tag i livet. Vi får se hur det går.
-Sofia


kärleken flödar ur deras hjärtan.

Kvällen igår gick till att fotografera dessa filurer, ingen lätt uppgift. Efter det vart det en rejäl pratstund med någon väldigt speciell. 
- Sofia
 
 

vänd inte om.

Har fotograferat till en skoluppgift så här på kvällskvisten. Bilden nedan är dock ingen utav dom jag kommer skicka in. Ville bara ge er ett smakprov. Fotografera människor är helt klart inte min grej. Har iallafall gjort mitt bästa.
- Sofia

 

Gå inte din väg när jag behöver dig här

When the night's quiet and you don't care anymore. And your eyes are tired and someone at your door. You realize you wanna let go and the weak lies. And cold walls you embrace you at your insides. And baby I ain't no liar, I walk.
- Bruce Springsteen

 
 
 

bara glöm det.

Den eviga skolångesten man hade i 7an, 8an och 9an. welcome back...
- Sofia


bästa ästa sta ta a

Åhåå, mannen kommer till Sverige! Denna lilla händelsen gör att hela dagen kommer bli toppen och då är det typ ändå tre meter snö + tre timmar matte. Inget kan sänka humöret idag. Åh va lycklig jag är!!
- Sofia


Dec. 02, 2012

Jag behöver dig här.
- Sofia


lyssna inte på mig.

god mat, julpyntande, mörker, snö, bil,tåg,buss åkande, musik lyssnade, besvikelse, glädje, kyla, alldeles för mycket sömn, te drickande, läsk i mängder, tårta, redigerande.
- Sofia