Mar. 28, 2014

Vart nominerad i "fem vardagsbilder" på instagram och tänkte passa på att visa några av dom. Det var en rolig utmaning eftersom min kreativitet har varit väldigt seg på senaste tiden. Vart ändå riktigt nöjd med resultatet. Ni får ursäkta den vita ramen!
- Sofia
 
 

Mar. 23, 2014

Har återigen haft en sån där alldels kanon helg. Det är lite så det fungerar nu för tiden och jag klagar inte. Fler sånna helger säger jag. Annars rullar allt på som det ska. Förutom den förbaskade tröttheten som aldrig riktigt släpper taget. Bjussar på ett par bilder som aldrig blivit publicerade här förut! /1.London Carnaby street/2.London eye/3.Hundarna/
- Sofia

 

Mar. 22, 2014

Sömen är min bästavän och vi träffas alldeles för sällan. Helgerna är vad som får mig att orka veckodagarna. Det känns lite som att orken är så låg att jag undrar om jag drömmer dygnet runt. Men ändå på någotvis lyckas jag dra mig upp i sängen och stå ut en hel dag.
- Sofia


Mar. 14, 2014

Veckorna forstätter att rasa iväg och nog har det hunnit bli lite vårigt väder ute även fast det är så tidigt på året. Igår invigde vi bryggan för i år med massa godsaker. Har nästintill pluggat ihjäl mig sedan jag skrev sist och nu verkar det mesta sina bort från mina axlar. Kanske kommer jag ändå klara dom sista månaderna i skolan. 
- Sofia 
 
 

Mar. 07, 2014

Sedan sist har det kanske inte hänt så mycket. Har pluggat, smsat, sovit och ätit typ. I onsdags drog jag även på en studentfest. Och efter det är jag trött mest hela tiden, sov nästintill hela dagen igår. Idag är jag ledig och gör så lite som möjligt, vaför överanstränga sig. Helgen har fått sig några små planer i övrigt tar jag det som det kommer.
- Sofia
 
 

Mar. 01, 2014

Livet ruller liksom som på en tråd. När man minst anar det går det uppför och lika snabbt kan det gå nedför. Känns som jag älskar den här helgen lite för mycket. Allt är så simpelt och på ett vis alldeles för perfekt. Jag vet inte men inget kan tynga ner mig just nu.
- Sofia