Jul. 21, 2014

Det händer kanske inte mycket just nu men så är det ju sommar också. Åker bil och lyssnar på överdrivet hög musik mest hela tiden faktiskt annars är det jobbet som tar mesta delen av veckorna. Men inte behöver jag klaga för det, kunde inte trivas bättre. Ibland är allt inte så fel man måste bara bestämma sig för vad man ska fokusera på.
- Sofia
 

Jul. 16, 2014

Vad ska man skriva här förutom alla dystra tankar? Mitt liv styrs lite av det just för tillfället, av dystra tankar alltså. Jag vill göra något sånt där alldeles jättekul, något sånt där som man aldrig kommer glömma. Men just nu är jag så långt ner i mina tankar att jag inte riktigt vet hur jag tar mig ur, hur jag tar mig bort. Jag behöver inte ha en plan idag, planen dyker upp när jag är redo. Men ni förstår inte min panik.
- Sofia
 

Jul. 02, 2014

Livet rullar på precis som det bör. När jag inte jobbar hänger jag med dom bästa och försöker ta vara så mycket som möjligt av den tiden som nu ges. Tankarna går på högsta varv och jag vet ännu inte vad jag vill. Mer kaos kan det inte bli. Gör ändå det bästa av situationen och försöker njuta så mycket det bara går av att inte ha något att återgå till i höst även om det mest ger mig panik.
- Sofia