Aug. 25, 2013

Dom senaste dagarna har jag hunnit med brygghäng med två härliga vänner, se Magnus Uggla på Gröna Lund, blivit med en macbook, börjat plugget och haft monopolafton. 
Har gjort mitt bästa med att ta vara på dom sista dagarna innan skolan drar igång på riktigt. Jag kan nog vara den som är minst taggat på ett nytt skolår. Det att det är sista året på gymnasiet underlättar ju aningen i alla fall. 
- Sofia
 
 

Aug. 25, 2013

For you I'd break these walls. I'd choose to fall. I'm going to cross that line for you

 

Aug. 17, 2013

Veckan har till stora delar spenderats med Érika och Vilhelmiina. Pappan har varit på utflykt och jag har haft lägenheten för mig själv. Så vi har ätit gott, druckigt gott, haft sjukligt djupa samtal, skrattat och haft balkonghäng. 
I torsdags när pappan kom hem åkte vi genast till moster där det bjöds på mat och bad. 
Under natten införskaffade jag mig en förkylning men känner mig nu mycket bättre.
- Sofia
 
 
 

Aug. 11, 2013

Dagarna har rustat förbi. Snart har jag varit ledig i en vecka! Gårdagen och natten spenderades i Trosa. Där hade det ordnats med en överraskningsfest. Mycke tissel och tassel senaste veckan. Vi vinglade runt långt in på småtimmarna. När det var dags för sömn hade redan solen börjat stiga. 
Idag tog vi tåget upp till storstaden och djurgårdsfärjan ut till Gröna Lund. Och där i vimlet av allt folk har jag spenderat min dag. 
- Sofia

  
 

Aug. 04, 2013

Med sista jobbdagen avklarad känner jag en aning lättnad. Har längtat och längtat och nu är det klart. Har fått så mycket beröm av både arbetskollegor, hemtjänstens personal och av kunderna. Nu är jag några arbetserfarenheter rikare. 
På kvällskvisten har jag återigen tagit mig en promenad. Vädret ute är ju oslagbart. Att få komma ut och känna dofterna och värmen ger så mycket kraft. 
- Sofia
 
 

Aug. 03, 2013

Efter en jobbdag inomhus tog jag med mig kameran och gick i Gnestas utkant. Tillsammans med musiken som spelades i öronen kände jag mig aningen hoppfull. Imorgon är sista dagen på jobbet, så härligt! Sen är jag fri fri fri. Ska verkligen ta mig tid till att använda kameran mer. Vi är ju bästa vänner ändå.
- Sofia
  
 
 

Aug. 01, 2013

Helgen står runt hörnet och ja alla blir lediga. Själv ska jag ta mig an tredje jobbhelgen i rad. Dock är det mina sista jobbdagar så positivt tänkande är det som gäller. På något vis känns det som jag kommer sakna jobbet aningen. Alla kunder är så trevliga och jag fått så mycket beröm. 
När jag sedan får ledigt ska jag försöka ta mig en tur ner till Göteborg, spendera några dagar ensam hemma och en tur till Västervik. Dessa två resor är dock inte speciellt planerade men förhoppningsvis blir det av.
- Sofia