Okt. 27, 2013

Då drar vi imorgon! Skulle ljuga om jag skrev att jag var lugnt så jag låter bli. Är så himla spänd och nyfiken och aningen skit rädd. Det ska bli så himla roligt men samtidigt så himla läskigt.
- Sofia
 
 

Okt. 26, 2013

 

Okt. 26, 2013

How long will I love you? As long as stars are above you, and longer if I can.
 
 

Okt. 25, 2013

Under kvällen/natten har jag färdigställt en flash fiction. Tror det är första gången jag färdigställer något jag skriver som inte har med skolarbete att göra. Och otroligt nog vart jag nöjd. Har tidigare försökt skriva kortare noveller eller liknande men tröttat väldigt fort. Jag tror att flash fiction eller kortprosa som det heter på svenska kanske är något för mig.
- Sofia
 
 
 

Okt. 23, 2013

Mörkret faller allt tidigare om dagen och snart är nog ljuset borta helt. Som vanligt är det allt förlänge sedan jag orka skriva här. Inspirationen fallar mig inte riktigt i smaken. Idag har vi startat upp vårat gymnasiearbete genom att bakat lite godsaker. Annars pluggar och sover jag mest. Lovet smyger sig närmare och jag bokade mig en resa till London. Ska bli skönt att komma iväg några dygn.
- Sofia
  
 
 

Okt. 11, 2013

 
Löven har vänt blad och klätt ut sig i ett massivt hav av olika färger. Jag tar hösten som den kommer, kanske aningen snabbt, kanske inte. Den senaste tiden har jag haft besök av en efterlängtad vän, pluggat kanske lite för mycket och druckit te i mängder. Jag har lärt mig cup song och haft skrattattacker. Humöret är på topp och så kan det gärna förbli!
- Sofia
 
 

Okt. 01, 2013

Oktober, jag har väntat dig. Eller nej det har jag inte. Går igenom något jag kallar en höstdepression. Vet inte riktigt vad jag donar med om dagarna. Försöker mest bara hänga med i alla svängar. Har några för få timmar på dygnet och jag hinner mest sova och vara i skolan. Försöker ta tag i allt som har med skolan att göra men det går inte min väg. Det känns bara onödigt och jobbigt. Vill känna inspiration och vilja för en gång skull. 
- Sofia