det är inte så lätt.

ojojoj, här har det varit en makalöst dålig uppdatering. Men jag gör så lite om dagarna. Det enda utstickande denna vecka var en resa till Stockholm med klassen. Vilket riktigt roligt. I helgen har jag planerat för en familjehelg. Jag, fadern, Anki och Joel ska vara katt, får och gårdsvakt till mosterx2 och mormorn. Ska bli hel mys med en helg på landet (iofs har jag det varannan vecka hos mamman men ändå). 
- Sofia
 
 
Delar med mig utav en favorit i listan.

saddest song

 
Standing on the edge of breaking through. Never seemed impossible to you. When you're singing the saddest song. Only once you let the world come near you. Because everyone can hear you. Singing the saddest song. When you're singing the saddest song.
- Zach Berkman 

bara vi inte täcker ögonen.

Konstaterar att helgen varit över förväntan. Har lagt undan tankarna och bara levt. Precis vad man måste göra ibland. Längtar redan till nästa helg. Då blir det en helg utav annan tolkning. Nu ska jag slå en titt i garderoben och se om jag finner något att ha på mig under morgondagen.
- Sofia
 

det bara tjuter.

Efter en kväll med galet mycket musik och trevliga människor är jag åter hemma i min älskade säng. Är glad över att jag tillslut valde att följa med. Just nu är jag så galet trött så mina ögon knappt orkar hålla sig öppna. Så tackar för mig. (dåligt inlägg & inte bästa bilderna sry för det)
- Sofia


camouflagetröja+jeansskjorta

Har letat efter bekväma kläder alldeles för länge, försökt få iordning på mina ögonbryn, gjort ett tappert försökt till att få eyelinelinjerna någolunda lika. Insåg att det heltenkelt inte var min dag idag. Men skite samma. På med jackan så drar vi.
- Sofia
 

tears

En liten förhandstitt på bilderna jag tog i lördags. Den ena är dock tagen under en fotolektion. Well, ska försöka få upp bilderna på hemsidan så snart som möjligt.
- Sofia
 

Somewhere in the night.

Kusinen tittade förbi en stund innan hon skulle vidare på andra äventyr. Vi pratade hejvilt och gosade lite med kissemissarna. Nu återupptar jag musik lyssnadet. Men snart ska kudden får sin dagliga kärlek. 
- Sofia
 

Strangers

Det är här jag hänger en fredag som denna. Lyssnar på lite för hög musik, äter lite för mycket chips+dipp och dricker lite för mycket cocacola. Men har inget bättre för mig. 
- Sofia


well, mister right

I wanna tell you things. I never tell myself. These secrets hurt like hell, oh. Call me crazy, maybe I'm insanely. Out of my mind but it'll never phase me. If I have to, I'm not afraid to. Save my heart for you. I'm a rebel even if it's trouble. I'ma pull you out from the rubble. If I have to, I'm not afraid to. Save my heart for you. Tell me I'm wrong. Turn around and run. Still I'm gonna save my heart for you.
- Jason Reeves

gone forever

Har donat lite i rummet idag. Äntligen tagit ned julstjärnan. Tyckte för en gång skull mitt rum såg ganska mysigt ut så tog lite kort. Fredag imorgon, vilken lycka. Får se hur det blir ihelgen. Mår som jag mår, så kanske blir en till hemma helg.
- Sofia





Tystnad

Vi kan börja med att konstatera att skoldagen har varit seg och en aning värdelös. Ångesten kryper inuti mig, har endast ett avsnitt utav OUAT kvar. Känns som livet kommer gå under. Önskar med allt jag har och äger att jag imorgon vaknar upp i Storybrooke. Åh så vackert. -Nej jag är inte alls besatt, nänä-
- Sofia
 
Dsc00741_largeTumblr_mfynb7sy7d1s28hkdo1_500_large

never stop believing

Livet bara rullar. Omöjligt att sätta ett stopp. Längtar till sommaren, till göteborg, till converse och skinnjacka, till allt som har med varmare tider att göra. Förutom möjligtvis myggorna. Låt tiden rinna iväg, snälla!
Jag förälskar mig i serier och inser hur lite jag betyder för mig själv. Sätter mig själv sist lite för ofta. Låtsas att jag är endel utav den magiska världen och låter allt annat försvinna. Åh vilken kontrast. 
- Sofia 
 
Tumblr_mgzrwsqx1r1r4s5j8o1_500_large

vänd aldrig ansiktet bakåt.

Jag längtar efter låga converse, skinnjacka, grönska och sol. Denna vita vinter tröttar ut mig. 
Dagen spenderades i sängen tillsammans med ett helt gäng Once Upon a Time avsnitt. Fint det där.
- Sofia
 
19506_525578624140197_953883476_n_large

Jag är lyckligare nu.

Tvingade mig till något produktivt idag. Ibland måste jag tvinga mig själv för att få inspiration. Fotograferade riktigt fina bilder idag och det kändes så bra. Har haft en dålig tid tillsammans med kameran på sista tiden men idag gick allt rätt. Kanske kan jag även skriva en mening eller två om Charlie senare!
- Sofia
 

i'm hurt.

Från toppen till botten. Idag har min kropp totalt strejkat. Vad som hände vet jag inte. Men kan knappt komma på en kroppsdel som inte gör ont just nu.
- Sofia
 
59928_361128690651320_862654364_n_large
we<3it

I don't dream about you anymore

Jag är lycklig och allt känns så bra. Även fast inget speciellt har skett på väldigt länge. Tittar på så många avsnitt utav Once Upon a Time som möjligt under dagarna. Åker som vanligt lite för mycket buss. Fast även det är fint. Två extra sovtimmar och lite musik till det. Det enda som inte stämmer just nu är Engelskaämnet i plugget och att min inspiration ligger på nollläge. Förhoppningsvis kan detta ändras snart. Charlie blir lidnande, jag måste rädda honom!
- Sofia
 
Tumblr_lupsnffp4n1qfjccso1_500_large
we<3it, once upon a time

Was it something i did?

Jag måste bara dela med mig utav det här. Vi satt på tåget påväg till Stockholm. Det satt en kvinna med en hund snett framför oss. Kvinnan tappar något som jag tror var ett slags förstoringsglas vilket stutsar in under sätet. Hon har då ingen möjlighet att någ det utan att flytta på sig. Då säger hon "hämta" till hunden. Och vetni? Hunden kryper under sätet och hämtar "förstoringsglaset". Mitt hjärta smälte. Ytterligare ett bevis på att hunden är människans bästavän.
- Sofia
 
431261_195562730584316_1226499807_n_large
we<3it

i natt är det bara jag.

Jag forsätter sjunga och går vidare med livet. Allt rullar på och det finns ingen anledning till att få det att stanna. Försöker skriva om Charlie och lyssnar på musik mest hela tiden.
- Sofia
 
Tumblr_mckckklzzu1rtxj3eo1_500_large

PARTY in tha HOUSE

Har fått lite för lite sömn inatt. För att vara exakt vart det 2,5 tim.. och det medför att jag är gal1 trött idag. Men kvällen/natten igår var riktigt kul. Det pratades, skrattades och dracks en hel del. Vissa fick i sig lite för mycket medan andra inte fick i sig lika mycket. Vi gick nattpromenad för att få lite luft och pratade till morgonkvisten.
- Sofia
 
Tumblr_mgh7plqji61rmxzzwo1_500_large
Tumblr_mge4dwonnv1qlh3d2o1_500_large
(bilder existerar, men läggs inte ut. därför ännu fler we<3it)

Hur mina tankar fungerar:

Hur min hjärna fungerar: "Jag kanske ska bli polis, fan va smart, vore ju as coolt, fast skulle aldrig klara det, skulle inte komma in på polisskolan, skulle inte klara det psykiskt, jag skulle behöva träna.. hahahaha hur kunde jag ens tänka tanken...."

Fast skulle vara grymt coolt men som sagt..
- Sofia


soon it will be over

Så, började skolan igår, har redan tröttnat. Och som att det inte skulle vara nog så har jag fått så himla ont i mina ben, vilket gör att jag knappt kan gå vissa stunder. Helt sjukt!
Igår spenderade jag dagen i Eskilstuna och på trehundrafemtio olika bussar tillsammans med Frida. Annars har det inte hänt mycket sedan sist. Imorgon drar vi igång helgen med ett party. Galet taggad.
- Sofia
 
6859388109_7086de27b7_z_large

sömn är överskattat

Imorgon kl 06.30 kommer jag inse hur dumt det var att inte göra ett försök till att vända tillbaka dygnet. 
- Sofia
 
Optical-illusions-part-2-57_large

håll huvudet högt.

Det spelas musik och jag bara sjunger med. Det händer inte alls mycket just nu. Lovet börjar sina ut i sanden och jag känner en liten ångest över det. Dygnet är så upp och ned, har ingen aning hur jag ska kunna vända tillbaka det. 
- Sofia 
 

Main_large
Imagine dragons (heart)

Lite för sant!


du är inte där i mina tankar.

Lyssnar på over you med Daughtry och inser att det är sant, du är finito.

Just i denna stund känner jag att livet börjar ordna upp sig. Kanske är det bara en liten kick utav 2013. Det får vi se senare i livet. Taggar lite till nästa helg och sedan alla andra kommande äventyr under våren. Känner att jag är lite för lycklig men det gör inget (så länge det inte blir för creepy).
- Sofia
 
Tumblr_lu7aul9pmi1qaay1oo1_500_large_50dee1849606ee5a841d3a90_large

Brucan är min gud!

Kollar filmer från konserten den 28/7. Helt otroligt, det får mig att rysa, skratta och gråta på samma gång. Den kvällen var helt klart den bästa i mitt liv. Jag bokstavligt talat älskar den mannen. Hans röst och hans låttexter får mig att hoppas, att tro. I maj är det dags igen. Ytterligare en fantastisk konsert med Bossen ska utspelas framför mina ögon. Som jag längtar!
- Sofia
 

så vänder jag dig ryggen, äntligen.

Now that it’s all said and done, I can’t believe you were the one. To build me up and tear me down like an old abandoned house. What you said when you left, just left me cold and out of breath. I felt if I was in way to deep, guess I let you get the best of me. Well, I never saw it coming, I should have started running. A long, long time ago. And I never thought I’d doubt you, I’m better off without you. More than you, more than you know. I’m slowly getting closure, I guess it’s really over. I’m finally getting better. And now I’m picking up the pieces, spending all of these years. Putting my heart back together. 'Cause the day I thought I’d never get through. I got over you.

- Daughtry

smått om 2012

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? yes, det gjorde jag!

Vilka länder besökte du i år? har endast varit på sverige..

Hur har ditt 2012 varit? Det har varit konstigt. Det har funnits toppar, så som sommaren och alla underbara människor jag lärt känna men sen har vi ju dalarna också. Tyvärr har det varit väldigt jobbigt. Känns som jag har sprungit i uppförsbacke hela året. 

Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Jag hoppas verkligen det. Vad ska jag annars se fram emot?

Blev du kär i år? Nej
 
Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013? Kärlek, resor och mer glädje!

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? 10 januari och 28 juli är de starkaste måste jag säga.

Vad är din största framgång 2012? Att jag aldrig slutade kämpa.

Har du varit sjuk eller skadat dig? Var sjuk på sommarlovet, men kommer inte ihåg något mer.
 
 Bästa köpet? Nya kameran helt klart.

Vad spenderade du mest pengar på? Antagligen godis och mat.. haha.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja alla kväller med Érika och hölögänget. Men sen trippen till göteborg har fått mig att le så många gånger.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Dancing in the dark - Bruce Springsteen, One grain of sand - Ron Pope, sen är det säkert massa fler.

Vem har du umgåts med mest? Érika skulle jag tippa!

Bästa minnet från 2012? Bruce Springsteen & E street band konserten helt klart!

Hur många kysste du? Noll

Har du några löften inför år 2013? Skriva klart boken om Charlie.
 
Har du haft ett förhållande under 2012? Nix
 
Vad önskar du att du gjort mer? Skrattat & besökt Råsunda fler gånger.

Vad önskar du att du gjort mindre? 
Gråtit!

Favoritprogram på tv?
 Fotboll, AIK!

Största musikaliska upptäckten? Skulle väll vara Johnossi, of monsters and men & young the giant. 

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Önskade mig inget speciellt. 

Vad gjorde du på din födelsedag?  först fika hos farmorn sedan middag med släkten på mammas sida.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
 Ja det gör det.
 
Vad fick dig att må bra? Alla vänner, musiken, skriva och fotografera.

Vem saknade du?
 Oj Felicia, Anna och R, helt klart.

Det bästa du har åstadkommit i år? Kan det vara ett gäng A i betyget?

Årets bästa kommentar?  "ooooh, fireflies" - Brucan på konserten (kom inte på något annat)

När jag var som lyckligast?  I somras i göteborg i hamnen/ I somras i göteborg på Brucan konserten.

När jag mått som dåligast? där runt den 10 januari och framåt mådde jag inte speciellt bra men det vände vi sommaren dock kom det tillbaka under hösten också. Men var nog värst runt den 10 januari.

Har du förändrats i år? Jag tror det. Men hur vet jag inte. 

Är det någon som du tappat kontakten med, men hittade tillbaka till i år? Det kan man väll säga!

Är det någon du tappade kontakten med i år men vill ha tillbaka?  inte vad jag vet. 

Vem har du kommit närmast i år? Har umgåtts väldigt mycket med Frida på sista tiden!

Började du hata någon i år? Jag hatar inte.

Hur tror du nästa år kommer bli? Förhoppningsvis bättre. 

Är det något du ser framemot till nästa år? Några resor och sommaren skulle jag nog säga.

- Sofia

berätta alla löften.

Det är många som börjar det nya året med att göra löften till sig själv och kommande år. Jag brukar inte göra några stora grejer. Varför pressa sig själv när det oftast aldrig håller. Men har satt upp två löften iår iallafall sen får vi se hur det blir.
- Skriva klart boken & om jag kommer på ytterligare en story börja med en till - fortsätta skriva helt enkelt.
- Göra saker som får mig att må bra och inte för att någon annan tycker så.
 
Tumblr_mfdwyuqbnx1qm7mhco1_500_large

inte ska vi gråta för det.


 
Så bara en liten summering utav 2012. nå, tänker vara helt ärlig och säga det gångna året i stora delar har varit jävligt kasst. Jag har upplevt känslor jag tidigare inte viste fanns inom mig. Höjdpunkten var helt klart sommaren då jag lyckades släppa allt och leva som jag själv ville. Annars det att jag träffat ett helt gäng med roliga, galna och helt underbara människor höjer ju snittet endel. 
Vad säger att det kommer bli annorlunda 2013? - Det blir vad man gör det till, eller hur? Jag ska göra det mycket bättre.
- Sofia
 
 
 

var bara positiv.

Så vad hände egentligen på nyårsafton? Hamnade som planerat på en hemmafest i Björnlunda. Där det åts god mat, spelades spel, pratades, skrattades, spreds nyårskänslor, dracks endel drickbart både alkohol och läsk, tändes raketer och smällare, hälldes upp champagne och kramades. En riktigt härlig kväll/natt.
- Sofia