Apr. 21, 2014

Mycket riktigt så vart påskhelgen en fullpoängare. Nu däremot känns det tyngre, när jag imorgon måste tvinga mig tillbaka till skolan. Efter en sån här kanon vecka borde det inte kännas så. Jag är så mycket friare utan skolan. Jag är så mycket mer mig utanför skolan. Kan vi nu snabbt få den här veckan överstökad.
- Sofia 
 
 
 
 
 
 

Apr. 18, 2014

Vi kan väll slå upp dörrarna för en fullproppad påskhelg. Ska åka både hit och dit för att på något litet vis fira påsken. Inte mig emot, alltid så himla roligt att träffa släkt. Jag och brorsan, som förövrigt kom hem igår, startar påsken med att fara till pappan ikväll för en bit mat. Fortsätter sedan morgondagen och resten av påskhelgen med mer släkt. Kan bara bli en fullpoängare!
- Sofia
 
 

Apr. 16, 2014

Jag har flytt men nu är jag tillbaka. Att komma iväg några dagar från verkligheten skadade inte. Oj så bra jag har haft det dom här dagarna. Vi har hittat på så mycket skoj att jag kan göra ingeting resten av lovet och ändå vara nöjd. Det har ätits mängder av god mat, skrattats till gamla knasiga bilder, pratats om allt mellan himmel och jord. Vi har grillat och tagit ett par turer hit och dit. Lyckades även titta på min kusins fotbollsmatch igår, himla kallt men absolut roligt.
Nu är jag hemma och borde sätta mig med allt det där plugget som ligger och släpar. Ikväll är det derby och ja jag laddar redan nu.
- Sofia
 
 
 

Apr. 13, 2014

Helgen har varit så där oväntat bra nu igen. Det är som att det aldrig tar slut och jag klagar inte. Nu om några timmar drar jag iaf vidare på nya äventyr till en allt för saknad vän. Stannar ett par dagar och sen är det en proppad påskhelg som väntar. 
Och om två månader, ja då tar jag studenten. Hur overkligen är inte det?
- Sofia
 
 

Apr. 12, 2014

Så var det lördag, helg och lov. Känns som att lovet kom så lägligt som det bara kunde. Totalt slut efter en vecka proppad med prov och andra skolarbeten. Nu ska jag vila upp med en veckas lov. Börjar lovet med en helg full av plugg och sedan far jag iväg ett par dagar.
- Sofia
 
 

Apr. 08, 2014

Helgen var väl ändå rätt schysst, träffade släkt och vänner, vilket alltid känns bra. Nu är jag igång med hatandet av skolan igen. Det finns verkligen ingen ork till alla dessa höjningar jag borde tagit tag i för flera månader sedan. Har åtminstonde gjort om ett prov som tidigare gått åt helvete, nu får vi se hur det slutar. Vill mest ha helg och lov men det är ett prov och ett nationellt prov bort. Snart kanske det ändå tar slut. Muntrar upp mig själv med kiwi och Pluras kök.
- Sofia
 
 

Apr. 04, 2014

Igår satt jag mig och skrev ett inlägg om supporterkultur men det kom aldrig upp på bloggen då jag hann inse att det nog bara är jag som bryr mig. Idag har hittills varit en riktig kanon dag. Har färdigställt det praktiska i gymnasiearbetet och så har det varit sådär alldeles härligt varmt och soligt ute. Sen är det ju fredag och vilken tragisk själ tycker inte om fredag? Helgens planer är coola, väldigt få (en) och helt as kanon! Borde möjligtvis plugga ihjäl mig också, så jag kan ta det mer lugnt i slutet av terminen.
- Sofia
 
 

Apr. 03, 2014

Imorgon är det fredag och ni förstår inte hur mycket jag längtar. Skolan är just nu det sista som inspirerar mig och jag vill allt annat än att vara där. Hemma gör jag inte mycket heller just eftersom skolan redan sugit ur all min energi. Under helgen kan jag åtminstone fokusera på det jag vill göra även fast ångesten från skolan hela tiden ligger och nöter under ytan. Men så finns det självklart några få skinande diamanter och det är vad som ger mig all ork att ens ta mig vidare.
- Sofia