Maj. 16, 2014

sextonde maj och livet rasar samman. Men det är okej, ibland måste man falla för att kunna flyga. Ibland behöver man fångas upp av någon annan. Någon som förstår allt, även fast den inte känner en. Ibland behöver man bygga på något nytt för det gamla är något som aldrig skulle fungera. Och ibland är den nya viktigare än det gamla.
- Sofia
 
 

Maj. 12, 2014

 

Maj. 08, 2014

 
Förvirringen går inte längre att dölja. Paniken stiger och stiger och går inte att hålla kvar. Den skriker mig rätt i ansiktet och för första gången någonsin är jag rädd för vad som kommer hända i höst. Vad vill jag ska hända? Vill jag vara kvar här? Vill jag härifrån? Planen som fanns där har sjunkit ihop till en hög jag inte längre vill tänka på. Det finns ingen ny plan, kommer det någonsin finnas en ny plan?
- Sofia
 
 
 
 

Maj. 04, 2014

Befinner mig långt ner i en svacka. Insåg att jag har en hel del plugg som ska vara klart under veckan som kommer, sånt jag inte ens börjat med eller ens tänkt på. Längtar tills allt plugg är färdigt och livet börjar klarna upp. Just nu är allt bara en smet och jag vet inte riktigt hur eller när jag kommer ta mig ur det. 
- Sofia
 

Maj. 01, 2014

Gårdagen var, vad ska vi kalla det, ruggit bra. Beppe, studentfest, dans, skratt, reunion och bara allmänt as bra. Valborg och mösspåtagning för dom flesta men för nypans studenter är traditionen istället valborg och beppe. Vädret var allt annat än med oss men vad gjorde det? Humöret var ändå på topp och kvällen kunde nästan inte bli bättre! 
- Sofia