May. 24, 2013

I detta läge är allt bra, överdrivet bra. Aningen långtråkiga dagar i skolan men när allt annat är som det ska så gör det inget. Man skulle kunna säga att jag är färdig med allt arbete som har med plugg att göra vilket är hel skönt. I övrigt händer det nada i mitt liv. Jag kammar hem några höga betyg för jag pluggar ihjäl mig och spenderar all övrig tid till dom som gör mig lite mer än lycklig. 
Vi övergår snart till sommar vilket har mycket att erbjuda. Då ska min artonårsdag firas och resor ska göras. 
Mer än så finns ej att säga. Må min lycka vara länge nu.
- Sofia


 

Amsterdam, pictures


Amsterdam

Äntligen! Äntligen har jag lite tid över så jag kan få ur mig inlägget om Amsterdam trippen.
Och nog kan man säga att jag genast blev lite förälskad. Ja, i en stad och ja, igen! 
Amsterdam var något speciellt. Har svårt att bestämma mig för om det var folket jag reste med eller staden i sig. I och för sig låter det rätt rimligt med en blanding av dessa ting. Det är en annorlunda stad och vad man är i för stadsdel spelar stor roll i hur bekväm du känner dig. 
Något som är riktigt klart är iallafall att jag hade en toppen helg. Vi åt så god mat, vädret var dock aningen sämre, vi promenerade runt och åkte flera timmar kanalbåt. Det skrattades och för några dagar glömde vi allt som hade med Sverige och vardag att göra. Det blev en lyckad resa och det fick mig att återigen känna mig aningen levande. 
- Sofia
Fler bilder kommer dyka upp så snart som möjligt!

May. 08, 2013

 
Mycket har hänt och många känslor har rusat genom kroppen dom senaste dagarna. På en vecka har jag gått från überglad till sorgsen och sen till überglad igen. Valborg har upplevts, ett sorgebesked har tryckt ner hela själen, Brucebrucebruce vad mer kan sägas? Jag har träffat bästa kompisen, det har åkts longboard. Och på råga av allt har jag även haft en förkylning. Men inte har det stoppat mig. 
Imorgon kl 5.00 åker bilen mot Arlanda och sedan blir det ett besök i Amsterdam på sådär 4 dagar.  
Vill även passa på att säga Grattis till världens bästa mormor som fyller på lördag.
- Sofia