Glöm aldrig vad du en gång sa

Kvällens ensamhet urartades i att min fotosida fick en uppdatering.
www.sofiabergholm.weebly.com
- Sofia

som att du står här framför mig


gör aldrig som planerat

But if there's a pill to help me forget. God knows I haven't found it yet. But I'm dying to, God I'm trying to. 'Cause trying not to love you, only goes so far. Trying not to need you, is tearing me apart. Can't see the silver lining, from down here on the floor. And I just keep on trying, but I don't know what for. 'Cause trying not to love you. Only makes me love you more.


och bara dansa dig igenom det trista

Mörker, oändliga bussresor, meningslösa tankar, mjukishäng, te drickande, skoltrött, frågande katter, ljusglimtar, meningsfull musik, twitterhäng, längtan efter tatueringar, stolthet, fördommar, viljan att ändras och fotografering i mängder.
- Sofia

Tumblr_me407xs5zh1rhxcrco1_500_large562909_4053095278828_1623546671_n_large
we<3it

ta ett steg härifrån

När all tid tagit slut. Alla timmar runnit ut. Natten går mot gryning. Å jag vet jag måste gå. Då känns dagen ganska svår. Å min oro skär djupa sår. I ett hjärta som längtar. Å jag måste bara härifrån. Vi rymmer bara du å jag. Rymmer bara du å jag. Natten går mot gryning. Å jag vet jag måste gå. 
- Noice 

när natten går mot gryning.

Skaffade mig en ny romans igår. Var ju hos moster+man. Där spelas det alltid musik. Och nu är jag helt besatt utav Noice.. Helt sjukt bra.
-Sofia


waiting for the rain to stop

Det blev en middag hos moster+man den här lördagen. Riktigt god mat och en väldans trevlig kväll. Fick min hjärna att tänka på annat för ett tag. En idé om hur jag vill fotografera väcktes också, då jag fick se ett av mina fotografier på deras vägg. Natten avslutas med några avsnitt 90210 och sedan sängen.
- Sofia
 
Tumblr_mby4aulcf71ridow9o1_500_large
we<3it
 

jävla dag.

Vilken otroligt känslomässig dag. Våran mentor slutade idag. Klassen hade gjort en superfin film. Tror det bara var ett fåtal ögon som var torra.
Känns som jag skulle behöva en eller ett dussin kramar och lite fina ord. 
- Sofia
 
Tumblr_mdusxcfdfg1rh1wv4o1_500_large
we<3it

jag behöver..

mer sömn, mer musik, mer te, mer kärlek, mer roligheter, mer kramar, mer fina filmer, mer böcker, mer skratt, mer promenader, mer drömmar, mer sol.


och stressen sätter sina spår.

Jag går dagligen och tänker på skolan. Det är den första tanken när jag vaknar och det är den sista tanken innan jag somnar. Känner en så extrem stress just nu. Och ja.. vi har ju alla insett att bloggen blir en aning lidande.
I lördags beställde jag mig ett par Dr.Martens, fick dom idag. Jag är redan kär. Så vackra! 
-Sofia
 
Outfit3_50719e22ddf2b329cf004518_large

Du vet vad jag menar

Efter en dag med starka känslor och en kväll med återförenande ansikten är det dags för en natt med flera dussin 90210 avsnitt.
- Sofia


Streetlights people, living just to find emotion.

Gårdagen var bra. Härlig klasskväll med film och tvspel.
Idag var jag hemma tidigt och på schemat står egentligen plugg. Jag skippar iallafall det och låter kvällen istället gå till 90210.
-Sofia


Hela världen väntar

Och stjärnornas lyskraft symboliserar allt med dig.


I'm looking for.

Wait, I'm wrong. Should have done better than this. Please, I'll be strong. I'm finding it hard to resist. Save me, I'm lost. Oh lord, I've been waiting for you. I'll pay any cost. Save me from being confused. Don't let go. I've wanted this far too long. Mistakes become regrets. I've learned to love abuse. Please show me what I'm looking for.


så ensam..

Alla statusuppdateringar är om fester eller hur galet kul alla ska ha det ikväll. Jag ska vara hemma... Jag älskar iofs att bara vara hemma men idag kände jag verkligen för att göra något kul. Med tanke på hur kass veckan varit. Men får väll lyssna på Johnossi och göra det bästa av tiden..
Har så förbaskat ont i svanskotan. Vet inte vad jag ska ta vägen..
-Sofia


kärlek

Älskade fina AIK vann mot PSV igår. Det var riktigt fint att se. Största första kärleken, AIK.
Idag är det fredag. Jag ska inte göra något i helgen. Tråk..
-Sofia


lovely friends


Short hair


We're the people, the happy

Min eftermiddag går ut på att, skriva min utredande text, äta godis och lyssna på Johnossi. Ganska fint ändå.
-Sofia
 
Tumblr_m4juld1ry21qk1ou0o1_500_large
we<3it

Drabbad

Känner hur dålig jag är på att uppdatera.. Vi har iallafall startat två veckors projektarbete i skolan. Vi ska skriva en utredande text och sedan göra en happening, film och affisch om texterna. Men det går åt helvete med min text. Har så galet stor prestationsångest. Och eftersom jag sitter sex timmar (ca) per dag nu och försöker skriva så går luften ur mig. Tyvärr blir läsarna då drabbade. Tur jag inte har så många.
-Sofia


Här kommer en hälsning

Hej alla Sofias läsare!


Åh Råsunda.

Haft en riktigt bra dag. Har besökt kära Råsunda. Stället där jag insåg fotboll är så mycket mer än bara en sport. Där jag har tonvis med minnen. Och då är jag ändå en utav dom som har en väldigt kort relation till Råsunda. Men det känns lite som att någon tar en kompis ifrån mig. Eller något liknade. Det var vackert idag iallafall. Stämningen var kokande och ja man kunde nästan ta på den.
Nu är det ju skola imorgon och nej jag vill verkligen inte gå dit.
- Sofia


for the first time

Hade en superbra dag med Frida igår. Stockholm, godis, mat, cocacola & ice age för fulla muggar. Perfekt fredagskväll.
Nu ska jag se till att få lite plugg gjort. Har ju sagt hela veckan att jag ska plugga. Dum som jag är har jag bara skjutit på det. Men nu.. Om jag pluggar tillräckligt bra kanske jag kan få beställa hem lite grejer. Mutar mig själv lite..
Brorsan är påväg hem också. Dock ska han på fest ikväll så får bara träffa honom ett litet tag. Menmen..
- Sofia
 
398262_456507661062462_803776908_n_large
we<3it

train ticket

Idag har varit en chilldag. Plugget stod högs upp på listan och ändå har jag inte fått något gjort. Är så förbaskat trött på allt som har med plugg att göra. Vill inte ens höra orden och jag har noll motiavtion till allt som har med skolan att göra. Ja så trakiskt är det faktiskt. 
Imorgon blir det iallafall en heldag med Frida. Vilket inte alls sitter helt fel. Vi tänkte ta "tåget" ,som numera är ersättningsbuss, till Stockholm för lite shopping och sedan Disneyfilmkväll. Kommer bli toppen!
- Sofia
 
Tumblr_mcdbbcrvxk1ro3b22o1_500_large
Thumbnail_large

something in the night.

Har kollat på water for elephants nu på kvällen. Riktigt bra film. Bölade som en unge när han stack elefanten.. buhu.
Nu ska jag iallafall sova. Har mycket att stå i imorgon.
-Sofia