Feb. 24, 2014

Idag lyssnar jag på the drums och bara allmänt älskar det mesta. Har kokat pasta och fotograferat. Har även lyckats göra världens bästa spellista på spotify, förstår inte hur det gick till. Solen skiner utanför och kanske är det just därför jag har så mycket energi.
- Sofia
 
 

Feb. 20, 2014

Sjunger och dansar som vanligt till all fin musik. Även om det är dystra moln på himlen känns mitt liv ganska simpelt. Tar allt sånt där knepigt lite för enkelt men orkar inte lägga enerigen på det. Klunkar iste som om jag inte druckit på flera dagar och kollar flera ton filmer om dagen. 
- Sofia

 
 

Feb. 11, 2014

Vore så fint att få fastställa sina drömmar. Att ha något specifikt att arbeta med. Vill arbeta för en bättre värld för en finare plats. Så många drömmar och så lite tid. Jag vill förmedla budskap med text och bild. Framförallt vill jag lyckas med saker som känns flera mil bort kanske till och med flera livslängder bort. Men kanske en dag kan jag stå med rak rygg med beviset i handen, kanske.
- Sofia

 

Feb. 09, 2014

 
Sjunger tillsammans med Håkan Hellström och låtsas som att livet är det vackraste jag vet. Men egentligen önskar jag att jag vore flera mil härifrån, i en annan stad med den bästa vännen man kan ha. Det enda jag kan göra nu är att plocka fram alla våra minnen och låtsas som att hon fortfarande bor där några meter från mig. 
- Sofia
 
  
 
 
 

Feb. 02, 2014

Ibland är allt så konstigt egentligen. Har lagt så mycket energi på plugget, att få färdigt en uppsats. Energin har inte räckt till något annat. Men det är väll nu man måste satsa lite extra på skolan kanske, nu när man inte har lust. Vill helst ha juni, studenten och sommar. 
Samtidigt har jag börjat samla fakta och skriva på en egen liten text, kanske orkar jag färdigställa den också. Önskar jag hade mer tid till det jag faktiskt vill göra men tydligen kommer allt annat först. 
- Sofia