white sky

Och återigen har jag rullat fram på gatorna. Känns lite som en dröm när jag är ett med bärdan. Vart en sväng till Hölö också. Planerade in morgondagen och det blir en tripp till Stockholm för att gå på spelning. Inte helt fel det där. Men nu lite sömn!
- Sofia

Apr. 26, 2013

Dagen har spendrats med kakbak, dammsugning och tvhäng. En ledig fredag sitter aldrig fel. Nu har jag spenderat de senaste timmarna framför youtube, där tittas det på ett dussin olika longboardvideos. Vilket jag ska fortsätta med tills Érika kommer hit. Då ska minsann min bräda få luftas lite. 
Och om en vecka.. Då ni, då spenderar jag min kväll i Solna, på Friends Arena, för att se min gubbe och hans gäng ha en helt galen konsert.
Och om två veckor hänger jag i Amsterdam med en hel härlig släkt. Åh vad maj kommer leverera!
- Sofia

 

Apr. 25, 2013

Den här veckan har varit meningslös i största allmänhet, förra veckan bjöd på mycket mer underhållande möten, Håkan, faviisen, longboardåk. Och mina kommande veckor ser mer än intressanta ut. Valborg, Springsteen, FUN, Amsterdam. Vad mer ska tilläggas?
- Sofia

poetikern i mi-g

Jag sitter här och funderar, funderar på vad jag ska berätta. Mina dagar är långa och inget vettigt sker. Mer eller mindre roliga stunder långsamt rulla förbi. åh herregud, min mening är ej att låta poetisk. Inlägget som skrivs är endast för att göra Frida någorlunda glad, då hon tjatat och tjatat att jag inget skriver.
- Sofia 
 
(ni får ha en liten överskigt kanske är detta endast en söndagsblogg)
 
Large

Vad säger man till någon?

"Det är en tung del i era liv nu" Ja och jag får det inte att gå ihop! Känns om tiden aldrig räcker riktigt till. Vill hinna med lite mer än jag gör. Har haft en rätt tung vecka faktikst. Men inget som inte kunde lättas upp med ett möte med en speciellt person. och sedan for tankarna iväg. Nu ska jag ligga upp och ned i sängen och titta på "Festival". Mysigare film kan man ju leta efter. Gnatt
- Sofia
 

Apr. 07, 2013

vi pratar om lycka, men säg mig vad är då lycka? Om du någon gång känt det kommer du heller inte glömma känslan. 
 
En veckas lov är nu förbrukat, imorgon är det dags att ge sig av till stället man fruktar som mest. Hemsk tanke! Då lovet varit så väldigt bra känns det en gnutta värre att återvända till verkligheten. Jag har hunnit med så mycket under bara en veckas tid. Men allt som borde hunnits med har ej det. Det är dags att lyssna på Bossen och läsa "En av grabbarna". Imorgon är ingen lycklig dag. Gnatt.
- Sofia
 
"Though nothing will drive them away. We can be heroes just for one day. We can be us just for one day."