Jul. 21, 2013

Den senaste veckan har det inte hänt speciellt mycket. Har varit med kusinen endel och jobbat lite mer. Första jobbhelgen avklarad, två till står på schemat. Cash is king!!
- Sofia
 
 
     
 
 
 

Jul. 14, 2013

Idag har varit en riktigt jag-hatar-allt-söndag. Vaknade upp och insåg att Cory Monteith hade gått bort, hemskt! Sedan har bosatt mig i sängen med en chipspåse och en favorit film, The Rum Diary. Allt lättades upp lite med en AIK vinst iallafall. 
Imorgon är det jobb som gäller, inte det minsta taggad. Jobbar dock bara en dag och är sedan ledig tills på lördag. Om jag ändå kunde få köra fredagskvällen på repeat. 
- Sofia
 
 

Jul. 13, 2013

Så igår bjöd jag och Érika hem oss till Vilhelmiina som var ensam hemma med ett gäng hundar. Vi köpte med oss lite mat och alkohol. Hade en riktigt trevlig fredagskväll. Vi åt godaste maten, pratade om allt mellan himmel och jord, besökte stranden två gånger och bara njöt av sommaren.
- Sofia
 
 
 
 
    
 
 
 
 

Allsång på Skansen

Videon slutar lite tvärt då jag glömde att filma!


Joshua Radin

Efter tisdagens uppträdande på Skansen total förälskade jag mig i honom. Nog har jag lyssnat på hans musik lite till och från i en himla massa år. Viste precis vem han var, men inte riktigt hans låttitlar. Nu får jag rysningar bara jag hör hans röst och kan relatera till låttexterna. Joshuas musik är magisk och jag kommer aldrig få nog. Så det här orden igen, Perfektion!
- Sofia

 
 
 
     
 
 
 
 
 
 

Jul. 11, 2013 morning fog

 

Jul. 11, 2013

I tisdags vart det ännu ett besökt i huvudstaden. Har varit där riktigt mycket den senaste tiden. Det var ett besök på Skansen som lockade den här gången. Åkte dit för att se Håkan Hellström men när vi väl var där och fick reda på att Joshua Radin skulle uppträda så vart han mer intressant för mig än Håkan. Radins musik och hans röst är helt underbar. Man får gåshud av att bara tänka på honom. Och sen Håkans timme ojoj även det var magiskt, vill jag lova. En kväll som den här kan beskrivas med ett ord, perfektion.
- Sofia
 
 

Stockholm

 
 

Jul. 06, 2013

Även idag har det varit en huvudstadsdag. Vi började med en sväng på Drottninggatan men tappade intresset väldigt snart. Drog oss vidare mot Hornsgatan och hamnade tillslut vid slussen. Jag har haft en kanondag med två av mina favorittjejer!
- Sofia
 
 

Jul. 03, 2013

Idag har jag och Frida sprungit fram på Stockholms gator. Vi har funderat på det här med second hand shopping ett längre tag nu och idag har vi flängt runt något som känns som halva Stockholm. Mitt kap vart Springsteens born to run vinyl. Som jag faktiskt letat efter sedan hans konsert i början av maj. Sedan tog vi oss en tur på den berömda drottninggatan och störde oss på alla levande varelser.
- Sofia
 
 
 

kanske jordens vackraste skapelse.

 

Jul. 01, 2013

#longbord #skate #friends